PhotobucketAngkat kaki! Ini satu rompakan. yang hensem ke kiri, yang cun ke kanan, yang muka macam TENOK tu, jangan pura2 baca depan PC! haha oke gurau je. hai strangers? smoga enjoy membaca oke Photobucket

myspace menggila ~


korang pon mesti rasa ape yg aku rasa , myspace dah menggila skrg . tom anderson pon aku rasa dah nak mampos agaknyer (!) stupid crazy frog , HAHA . profile aku elok dah edit kaw2 punyer tros jadi mcm cibai . aku rasa laa ken tom jeles sbb bdk2 sekarang smua layan facebook . MYSPACE DAH TAK LAKU (!) panass je aku ngan tom ni haa , klau dye ada depan aku dah lama aku ugut dyer sruh dye bagi psword myspace dye . HAHA . nak tngok ape yang dye rasa camtu laa aku rasa . than bila aku bukak je onl friends ko nak tahu brape org onl ? aku rasa tapayah tahu laa kod sbb ko pon sama je ngan aku , tpi aku bagi tahu jelah sbb nnti kaw nangis plak bagi tahu mama kaw *tak batak pon . elok friends aku 3000 lebih , tinggal 7 org je yg onl , yang tu pon tak kira waktu mlm lagi *mampos . bbye myspace.com :') <3


thanks sudi baca. ingat buta huruf tadi